h1

Furia dupa Ureche a lui Grigore Cartianu

Ianuarie 6, 2007

Grigore Cartianu este unul din putinii atotstiutori cinstiti care se pricep la toate.

In consecinta, acum arde etapele si este un fost jurnalist sportiv, care vorbeste, ca guru al nealinierii, despre subiecte imposibil de cuprins de un sfat al inteleptilor. Incrancenarea il recomanda pentru titulatura de CTPel.

A vorbit, la o zi de la arestarea celor de la GAZETA, intr-un articol furios precum o revolutie cu pliciul asupra mustelor din biroul de 5 stele, pus la dispozitie la subpret de apropiatii lui Hrebenciuc, pentru ca „se pricepe”. Fara a fi o decizie in acest sens a justitiei (da, Romeo Couti?), a bagat artileria grea: „La zdup cu ticalosii care transforma gazetaria in ocupatie interlopa”, „bisnitarii din presa”, „vom curata gazetaria de cancerul spagii si de ciuma santajului”, „acesti nemernici deghizati in jurnalisti”, „Ei sunt Mafia!”, „Santajistii”, „Banditismul lor”,  „mafiotii”, „Liviu Man a devenit pirat al scrisului”, „retea infernala, capabila sa instaureze teroarea intr-un oras precum Cluj-Napoca” , „condeieri mutanti”, „bisnitarii redactiilor” .

 Inutil a spune ca, a-l compara pe Liviu Man cu Grigore Cartianu e ca si cum am vorbi de competitia intre un armasar si un clapon.

Dar, Grigore Cartianu, subtil ca o barda, a considerat ca e mai onorabil sa-si branduiasca inclestarea falcilor decat sa analizeze la rece, jurnalistic, situatia. O minima cercetare, cateva telefoane, o discutie cu cei implicati, orice demers jurnalistic pur l-ar fi lamurit. Nu.. acolo, in biroul clasa A al Evenimentului Zilei,  organul oficial al DIICOT, Grigore Cartianu a preferat sa asculte Bach scuipand semintele care i-au mai ramas de la stadion… El este un brand cu coji de seminte intre dintii inclestati. Liviu Man e un ziarist.

Reclame

One comment

  1. Ai uitat sa spui ca Cartianus Cretianu este o hazna urat mirositoare care isi da importanta ca calu de bashina.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: