h1

Soica despre arestarile lui Parcalab si Grama

Ianuarie 7, 2007

Soica continua si in materialul de ieri din Evenimentul Zilei, organ oficial al DIICOT, sa isi faca treaba.

Cuvintele sunt parca mai putine de data asta, dar „tintite” exact acolo unde era nevoie. Vorbeste de arestarile lui Dan Parcalab si Aurelian Grama in dosarul „mafia pixurilor„, expresie inventata de el, Mihai Soica, si promovata cu sarg pentru ca, nu-i asa, cititorilor Evenimentului Zilei daca li se spune de 100 de ori de „mafia pixurilor”, vor fi convinsi ca aceasta chiar exista. Desi agentul dublu Mihai Soica nu a prezentat nici o dovada sau proba concreta, doar opinii transpirate de la procurori.

Soica se comporta absolut anject in cazul lui Aurelian Grama. Pretinzand ca a discutat cu surse judiciare (ceea ce e fals, el insusi fiind o sursa judiciara), Mihai Soica il executa mediatic simplu pe Grama, afirmand ca procurorul de caz care i-a dat lui Grama NUP a fost santajat. Nimeni nu poate sa il solicite lui Soica dovezi, pentru ca procurorul respectiv a decedat. De altfel, specific acestui personaj aflat doar cu numele la Evenimentul Zilei, este faptul ca citeaza mai multi procurori „sub acoperirea anonimatului”.

Domnule presedinte Basescu, la aspecte de acest fel va refereati cand acuzati trusturile de presa de imixtiuni, nu-i asa?

Doamna Monica Macovei, cum ramane cu profesionalismul procurorilor? Asta este sprijinul pe care il doriti din partea presei, executia mediatica a unor acuzati, realizata cu sange rece de procurori si colaboratorii din presa, pentru a fi ulterior mai simplu linsati de judecatori? Unde este prezumtia de nevinovatie?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: