h1

Pentru ca subiectul trebuia reluat…

Ianuarie 8, 2007

Mihai Soica publica in Evenimentul Zilei din 4 noiembrie 2006 un material din care nu reiese nici o ilegalitate. Obiectivul materialului e unul singur: sa-si aminteasca cititorul de EVZ titlul, care reia termenul inventat si promovat de Soica fara nici o dovada, „mafia pixurilor„. In aceeasi masura, de fapt, actionariatul grupului Catavencu trebuie cautat prin Cipru, iar al uneia din societatile unde scrie Mihai Soica – in Elvetia. Fara ca sa fie ilegal.

Pentru prima si, probabil, singura data in presa romana, Avarvarei, securistul turnator, este denumit de Soica – „ziarist„. Pentru ca Soica primeste in schimb, pentru finalul articolului, de la avocatul lui Avarvarei, declaratia care serveste scopului dorit de procurori. Troc simplu, chiar si pentru cititorul de EVZ. O mana spala pe alta.

Deci avem de-a face, cu promovarea de catre EVZ, organ oficial al DIICOT, a unei antiteze clare – „mafia pixurilor” (Liviu Man si ceilalti) vs. „ziaristul” Avarvarei (securist turnator, altminteri).

Intrebare: Mihai Soica se refera la bilanturile contabile.

Doamna Monica Macovei, domnule Traian Basescu, bilanturile contabile constituie probe la dosar. Este normal ca, in faza de instrumentare a dosarului, cand nici avocatii si nici acuzatii nu au acces la informatii, sa se comunice pe firul scurt intre procurorii care instrumenteaza dosarul si un ziarist, pentru a transpira in presa informatii care sa fie utilizate ulterior tot de procurori, in favoarea acuzarii? Este legal?

Ati luat vreo masura fata de aceasta evidenta manipulare a opiniei publice, cu concursul subordonatilor dumneavoastra, platiti din bani publici?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: