h1

Ideea de campanie de presa este infractiune

Ianuarie 10, 2007

Intr-un articol publicat in Evenimentul Zilei, organul oficial al DIICOT, articol din care, practic, nu avea ce sa interpreteze, Mihai Soica scoate totusi maximum posibil.

Se cerea justificata in mass-media arestarea lui Aurelian Grama. Soica raspunde prezent. Mai ales ca procurorii au argumentat punerea catuselor cu expresia stiintifico – fantastica „Aurelian Grama si-a folosit toate resursele pentru a declansa campanii de presa„. Deci Aurelian Grama este arestat pentru ca a vorbit, posibil, cu unii ziaristi din presa centrala, rugandu-i sa scrie despre caz!!! Incredibil, negru pe alb – ideea de a scrie este o infractiune, in Romania anului 2007, integrata in Uniunea Europeana.

Mihai Soica are grija sa sublinieze, fara ghilimele: presiune pe partile vatamate. A avut o misiune ceva mai grea de data asta, cam trebuia sa faca din rahat bici.

Stimata conducere a Evenimentului zilei, organ oficial al DIICOT, ideea de a face campanii de presa pentru o cauza este o infractiune?

Stimate trust Ringier, in tara dumneavoastra de origine, Elvetia, o tara profund europeana si de o larga respiratie democratica, ideea de a face campanii de presa reprezinta o infractiune?

Stimate Club Roman de Presa, in ziarele pe care le conduceti fiecare dintre membri, sunt interzise discutiile despre a face campanii de presa, pentru ca ar reprezenta o infractiune?

Domnule presedinte Traian Basescu, doamna ministru Monica Macovei, cunoasteti faptul ca sub domniile voastre, in Romania anului 2007, integrata in Europa si cu clauza de salvgardare pe Justitie deasupra capului, niste subordonati ai domniilor voastre au inchis un ziarist, pe Aurelian Grama, pentru ideea de a face campanii de presa? Cam cum credeti ca va suna asta, in urechile CEDO? Este justificarea oficiala si publica a procurorilor DIICOT, da, exact, Mircea Hrudei si Daciana Deritei, aceiasi, platiti din bani publici si aflati in subordinea dumneavoastra.

Cunoasteti, stimate Traian Basescu si stimata Monica Macovei, ca dumneavoastra va aflati pe acele functii datorita unor campanii de presa? Sa intelegem din aceste demersuri ca la baza alegerii / numirii domniilor-voastre stau infractiuni, deci sunteti niste functionari ilegalisti?

Socant este ca, in timpul guvernarii PSD, ideea de a face campanie de presa nu era infractiune si nu erau arestati ziaristii, preventiv, pentru ca nu conveneau Stapanirii.

P.S.: Exact, Aurelian Grama nu a fost arestat pentru ca ar fi facut o campanie de presa, ci a fost arestat PREVENTIV, pentru ca ar fi dorit sa faca o campanie de presa. Nu pentru ca a scris, ci pentru ca ar fi putut sa scrie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: