h1

Raluca ii deconspira pe Soica si Nicoara

Ianuarie 12, 2007

Retrospectiv, ies din ce in ce mai mult la lumina manipularile si presiunile din cazul GAZETA.

Intr-un articol scris de Raluca Crisan pentru Evenimentul Zilei, organ oficial al DIICOT, care s-ar fi vrut o simpla stire (altfel nu l-ar fi semnat ea), aceasta il deconspira pe Soica.

Anume, afirma ca liberalul Marius Nicoara, presedintele Consiliului Judetean Cluj, ar fi fost audiat ca martor in cazul GAZETA, confirmandu-se astfel „informatia aparuta in EVZ in urma cu o saptamana„. Inca o data, se dovedeste faptul ca firul scurt procurori – Mihai Soica a functionat ceas, informatia cu audierea lui Nicoara ca martor nefiind accesibila nici macar apararii la data respectiva, ci doar jucatorului la dublu Mihai Soica, prestator la organul oficial al DIICOT, Evenimentul Zilei.

Tot in acest articol se afla o chestiune esentiala. Marius Nicoara „a negat informatia ca ar fi fost santajat si a precizat ca nu a depus nici un denunt impotriva acuzatilor„. Din cate se pare, mai nou, Marius Nicoara a depus denunt impotriva acuzatilor, pretinzand ca ar fi fost santajat.

Domnule presedinte Marius Nicoara, ce v-a facut sa va razganditi? Ce elemente noi au putut sa intervina in 2 luni, perioada in care cei acuzati au fost inchisi, fara nici o posibilitate de a lua legatura cu dumneavoastra? Cu ce anume ati fost amenintat, strans cu usa, de catre procurorii DIICOT?

Ne credeti retardati chiar pe toti? Cum va explicati faptul ca in data de 10 noiembrie 2006 nu ati fost santajat, ba mai mult, ati declarat si public acest lucru, iar peste doua luni ati declarat altceva, anume ca ati fost santajat?

Cand ati mintit si de ce? Ce v-a determinat sa mintiti in halul asta? Cand sunteti suspect de marturie mincinoasa?

Stimati procurori DIICOT, ce hotarati in privinta marturiei mincinoase a lui Marius Nicoara? L-ati lasat in pace cu conditia sa declare ceea ce ati dorit si nu ceea ce era adevarat? Care a fost pretul?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: