h1

Inca o diversiune a lui Mihai Soica

Ianuarie 14, 2007

Trebuia pregatita in mass-media prima justificare a prelungirii arestarilor pentru cei arestati in cazul GAZETA. Raspunde prezent, inevitabil, Mihai Soica.

Motivarea respingerii s-a efectuat, in cele din urma, prin „nesiguranta” pe care eliberarea celor arestati ar fi indus-o in randul oamenilor de afaceri si politicienilor. Pentru a justifica aceasta stare de „nesiguranta„, Mihai Soica inventeaza, pentru Evenimentul Zilei, organul oficial al DIICOT, o poveste in care Ilie Carabulea, patronul Atlassib, prin avocatul sau, se plange de practici ilegale datate 2001 – 2002 (!!!) din partea, culmea, „Ziua de Ardeal„, publicatie care in prezent nu exista.

In presupusa plangere, este amintit si numele lui Octavian Hoandra, astazi actionar al cotidianului „Ziua de Cluj” si editorialist la cotidianul Ziua.

Ulterior, se va dovedi ca intreg materialul era inca o gogoasa servita opiniei publice de procurorii DIICOT, pe filiera Mihai Soica – Evenimentul Zilei.

Mihai Soica – cum de nu exista acea plangere la dosar, din moment ce dumneata ai fost foarte sigur pe ea, inca din luna noiembrie? Ai afirmat, in material, ca Ilie Carabulea s-a constituit parte civila. Aceasta informatie nu o puteai avea decat din dosar, numai de acolo puteai obtine confirmarea ei. Adica de la procurorii DIICOT, care ti-ar fi furnizat aceasta informatie, in faza de instrumentare a dosarului.

Mihai Soica – de ce spui ca „Liviu Man a fost arestat in scandalul mafiei pixurilor„? De ce minti? Atat timp cat expresia „mafia pixurilor” este inventata si promovata de tine (sau poate a fost brainstorming), de ce o utilizezi, daca nu are absolut nici o legatura cu fondul dosarului?

Mihai Soica, de ce minti ca „Impotriva lui Liviu Man au fost depuse plangeri din aproape toate judetele Ardealului„? Cunosti dumneata cate judete are Ardealul? Cum iti explici ca, intr-un final, s-a dovedit faptul ca articolele tale se bazeaza exclusiv pe minciuni si inventii si manipulari, pentru a forta transarea vinovatiei in opinia publica a celor arestati in cazul GAZETA?

Cumva acea plangere nu exista intrucat exista un pact de neagresiune intre DIICOT si Ziua de Cluj? Care este pretul?

Stimate domnule Carabulea, cum de nu v-ati sesizat timp de 6 (sase !!!) ani si v-ati adus brusc aminte ca ati fost santajat??? Cine v-a pus sa va „amintiti” exact in momentul in care grupului de la Cluj i se pregatea prelungirea arestarii?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: