h1

Cazul GAZETA – cine este procurorul Daciana Deritei

Ianuarie 18, 2007

Procurorul Daciana Deritei a instrumentat dosarul 5208 / 99, in care 5 arestati au fost gasiti nevinovati si eliberati dupa ce au fost arestati preventiv intre 9 si 14 luni fiecare.

Informatie primita ca si comentariu de la M.G., probabil un anonim.

Acelasi procuror, impreuna cu procurorul Mircea Hrudei, instrumenteaza cazul GAZETA. In acest caz, de 3 luni de zile sunt tinuti in inchisoare 5 oameni si de o luna de zile alti 2 oameni, pe baza dosarelor instrumentate de Daciana Deritei si Mircea Hrudei. In acest timp, nici unul dintre procurori, in 3 luni de zile, nu i-a audiat pe nici unul dintre cei inchisi. Probabil nu au avut timp.

Stimata doamna ministru Monica Macovei, confirmati faptul ca, pe baza dosarului instrumentat de procurorul Daciana Deritei, 5 oameni au stat inchisi preventiv intre 9 si 14 luni, in 1999, fiind apoi eliberati din lipsa de probe?

Stimata doamna ministru Monica Macovei, daca se confirma informatia de mai sus, ne puteti spune cum a fost sanctionata doamna procuror Daciana Deritei in urma nenorocirii vietii celor 5 oameni inchisi preventivfara probe in 1999?

Stimata doamna procuror Daciana Deritei, aceasta este metoda dumneavoastra brevetata de lucru, de a aresta oameni nevinovati, de a-i tine inchisi cat mai mult si, intr-un tarziu, de a-i elibera din lipsa de probe?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: