h1

Comisarul Toma Rus si posibila retea infractionala a negrilor mititei din jurul sau

Ianuarie 22, 2007

Multumim „Stiuca” pentru informatie. Asa am primit-o, asa o dam mai departe:

Comisarul Toma Rus Vasile isi realizeaza afacerile prin intermediul lui Sorin Muresan, zis „Ludusu” (pentru ca este originar din orasul Ludus), afaceri ilegale cu lemn, trafic de persoane in Italia si valorificarea de obiecte de lux furate din Italia (bijuterii, ceasuri scumpe, aparatura electronica foarte scumpa). Mai departe, unul dintre cei prin care Sorin Muresan valorifica aceste bunuri este Chira Bogdan (devenit Chira Balaci Bogdan, dupa casatorie).

Un lucru exceptional este faptul ca Procuratura a deschis dosarul penal 136 / D / P/ 2005 in care sunt instrumentate afacerile si contrabanda desfasurate sub protectia comisarului Rus Toma. Anume, mecanismul este urmatorul: se trimite de catre Cicos Robert, zis Ceapa, marfa furata din Italia. Aceasta era receptionata in Romania de Nedelea Cristian, Ispas Tudor, Lung Marius, Tritean Alexandru. In martie 2006, acestora li se confisca toata marfa si sunt chemati la Politie sa declare filiera.

Fapt incredibil!!! Dosarul este ingropat in vara anului 2006, pentru ca s-a ajuns la informatia reala ca bunurile de contrabanda erau valorificate prin intermediul si cu sprijinul ofiterilor de politie Filip Petru, Horea Oltean, Adrian Balas si Alin Pintican, care erau si sunt subordonati si oameni de incredere ai comisarului Toma Rus.

Stimate domnule comisar Toma Rus, sunt adevarate aceste informatii venite dintr-o sursa anonima?

Stimate domnule ministru VAsile Blaga, aveti cunostinta de existenta dosarului penal 136 / D / P/ 2005, care ii viza inclusiv pe subordonatii dumneavoastra Filip Petru, Horea Oltean, Adrian Balas si Alin Pintican, precum si pe seful si protectorul acestora, comisarul Toma Rus, fost sef al CZCCOA Cluj, dosar blocat in momentul in care firele investigatiei ajungeau la acestia? Cunoasteti motivele blocarii acestui dosar?

Cum va explicati ca exact in momentul blocarii acestui dosar, cei implicati, in frunte cu ofiterul Filip Petru pe relatia Bistrita, au inceput munca de teren pentru a-i presa pe colaboratorii grupului GAZETA, pentru a distruge grupul GAZETA? Se aflase cumva prea mult din activitatile ilegale ale subordonatilor dumneavoastra?

Stimate domnule ministru Vasile Blaga, cum va explicati succesiunea cronologica a acestor evenimente:

  • deschiderea dosarului penal pentru contrabanda, evaziune fiscala, trafic de persoane;
  • aparitia unor informatii in presa
  • blocarea dosarului penal in momentul in care se afla ca sunt implicati si subordonatii dumnevoastra Filip Petru, Horea Oltean, Adrian Balas si Alin Pintican protejati de seful lor, comisarul Toma Rus, toti din cadrul CZCCOA Cluj;
  • aparitia unui articol in Academia Catavencu, articol ce demasca aceasta succesiune;
  • arestarea imediata a grupului GAZETA, cu participarea activa a subordonatilor dumneavoastra implicati in activitati infractionale: Filip Petru, Horea Oltean, Adrian Balas si Alin Pintican din cadrul CZCCOA Cluj, impreuna cu seful lor, comisarul Toma Rus
  • participarea activa in toate evenimentele cazului GAZETA exact a acestor ofiteri din cadrul CZCCOA Cluj
  • avansarea imediata a comisarului Toma Rus ca sef al structurii nationale a CZCCOA de catre generalul Fatuloiu

Stimate domnule ministru Vasile Blaga, credeti in coincidente?

Stimate domnule general Fatuloiu, cum va puteti explica si dumneavoastra succesiunea cronologica a evenimentelor de mai sus?

Stimate domnule ministru Vasile Blaga, sunteti convins ca partenerii dumneavoastra de Alianta din Partidul National Liberal nu sunt suficient de influenti la nivel local pentru a-i asigura protectie politica comisarului Toma Rus?

Stimata doamna ministru Monica Macovei, aveti cunostinta de existenta dosarului penal 136 / D / P/ 2005, blocat in vara lui 2006, dosar a carui solutionare ar destabiliza practic o posibila intreaga retea infractionala construita pe structura CZCCOA Cluj, in timpul mandatului fostului sef, comisarul Toma Rus?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: