h1

Codruta Simina incearca sa-l inteleaga pe Dan Parcalab

Februarie 3, 2007

Dan Parcalab, ca ziarist si om, este o revelatie, dupa ce il citesti si asculti. Ii puteti citi scrisorile din puscarie pe blogul sau, iar editorialele pe Gazeta de Maramures. Sau pe acest blog, cateva.

Dan Parcalab a fost arestat aiuritor, in cadrul dosarului GAZETA, in fapt ca si ceilalti.

Inainte de a fi eliberat, a stat mai bine de doua saptamani in greva foamei. In aceasta perioada, a trimis mai multe scrisori din inchisoare, scrisori ce au fost publicate sub forma unor posturi pe blogul sau.

Codruta Simina este o persoana care-si da cu parerea ca blogar – jurnalist despre Dan Parcalab.

Pentru a vedea diferenta de clasa, talent si condei dintre ei e simplu – google search Codruta Simina si Dan Parcalab; dupa primul material scris de fiecare, se vede diferenta. Dupa prima fraza.

Pe blogul personal, fara a-l cunoaste pe Dan Parcalab si, in general, fara a avea habar, Codruta Simina emite, in acest post , prima sa concluzie despre un om care, nu demult, a castigat la CEDO un proces dupa ce in Romania umblase ani in sir cu dreptatea stinsa-n glas pe la portile justitiei.

Fara indoiala, pentru cei care au urmarit procesul si cunosc „probele” acuzarii, si nu metaforele din rechizitoriu, Dan Parcalab, in primul rand, va fi achitat in dosarul GAZETA. La CEDO, sau in Romania. Are experienta si taria unei lupte de ani de zile cu sistemul mafiot din Romania, o lupta in care nu i-a luat nimeni apararea. Probabil Dan Parcalab ar fi fost o paine buna de mancat pe blogul Codrutei Simina, daca ar fi existat blogul ori Simina.

Asa, pentru ca nu a reusit atunci sa-i picure cianura in ceaiul indulcit, Codruta Simina trimite in mocirla trairile dramatice ale lui Dan Parcalab din inchisoare si le numeste „efuzii lirice din care nu pricepi decat ca omu are una si buna: iel a vrut sa doboare mafia si mafia l-a zdrobit.”

Atat.

Reclame

3 comentarii

  1. pai si nu asta zice? 🙂


  2. si inca ceva. ca sa ai o opinie, ea trebuie sa fie MUSAI cum vrea hejduk, care nu stim cine ie, dar sigur e un personaj cu mare autoritate? daca da, zi sa stim si noi. fa-ne o lista cu ce putem scrie si ce nu si in ce fel. ups, oare cine mai facea asta…


  3. Nu, nu trebuie sa fie deloc cum vrea hejduk. Nici nu e, de altfel.

    Da, hejduk e un personaj cu mare autoritate.

    Hejduk nu poate si nici nu interzice scrierile unuia sau altuia (uneia sau alteia). Dar are libertatea sa dezvolte ce argumente doreste. Atat. Sau nu are?

    Lista cu ce e voie si ce nu este cunoscuta, indeobste, din comunicatele pe care le emite cu diverse ocazii o organizatie sinistra. Da, APPC.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: