h1

Dupa „Curentul”, santaj de 1 mil euro la „Gardianul”

Februarie 4, 2007

Ziarul „Curentul” a publicat, in mai multe articole, istoria unui contract de publicitate de aproape 1 milion de euro (!!!), incheiat intre Omniasig si ziarul „Gardianul„.

Cele mai interesante materiale sunt aici si aici .

Conform articolelor, Omniasig a achitat servicii de publicitate pentru Gardianul de trei ori mai mult decat a platit, intr-un an intreg, pentru toata mass-media. Gardianul este o publicatie cu tiraj discret, neauditat, cu vanzari la nivelul zecilor de bucati in unele judete (mai aproape de zero decat de 100).

Contractul a fost semnat din partea ziarului Gardianul de Razvan Dumitrescu, cunoscut realizator TV la TVR si Realitatea TV.

Stimate doamna ministru Monica Macovei, nu credeti ca DNA ar trebui sa se sesizeze, avand in vedere ca in acest triunghi cu iz penal a fost implicata si Posta Romana, societate a statului, de unde se pare ca au fost directionati banii catre Gardianul?

Stimate domnule Daniel Morar, a cercetat DNA acest contract dubios de aproape 1 milion de euro, avand in vedere provenienta sumelor si traiectoria banilor?

Stimata conducere a ziarului Gardianul, cum va explicati ca singura reclama din ziarul Gardianul este, uneori, doar cea la Omniasig? Cum ati reusit sa convingeti Omniasig sa achite in avans reclama de aproximativ 1 milion de euro in Gardianul, pe baza caror principii economice, de eficienta?

Stimate Cristian Tudor Popescu, vi se pare normal acest contract de 1 milion de euro, se pare achitat din bani publici? Cum intelege Clubul Roman de Presa sa ia atitudine fata de un astfel de contract? Cum intelege Clubul Roman de Presa sa ia atitudine fata de ziarele tip Gardianul, care contin nici un modul de publicitate, dar au contracte de 1 milion de euro ?

Nu credeti, stimate Cristian Tudor Popescu, ca diferenta intre practicile de la Bucuresti – doua dintre ele (Gardianul, in acest post, si Academia Catavencu, in acest post) fiind descrise si pe acest blog – si inscenarile din dosarul GAZETA, cu asa-zise denunturi pentru santaje pentru „pachete de carne” (!!!), este de la cer la pamant?

Arestatii din dosarul GAZETA platesc, prin suferinta lor in inchisoare, tacerea procurorilor si politistilor care se abtin sa controleze cazuri mult mai clare din presa centrala pe care, domnule Cristian Tudor Popescu, o pastoriti? Credeti ca aceste doua cazuri pe care vi le-am oferit, Academia Catavencu si Gardianul, relatate public, nu sunt suficiente pentru dumneavoastra, pentru DNA si DIICOT, domnilor Vasile Blaga si Cristian Tudor Popescu, doamna Monica Macovei?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: