h1

Vasile Racovitan e in targetul Ralucai Crisan

Februarie 4, 2007

Am analizat aici  un material aparut in Evenimentul Zilei, organ oficial al DIICOT, material semnat de Raluca Crisan. Am deconspirat fracturile logice ale Ralucai Crisan, asamblate intr-o compunere scolareasca.

Faptul ca materialul e „servit” bine, e „pe target”, faptul ca nu conteaza nici fracturile logice si nici felul in care e trasa de par toata demonstratia sunt sustinute de felul in care blogarul sportiv Vasile Racovitan, de la (la acea vreme) Ziarul Clujeanului ii imbratiseaza concluziile. Nu reiau argumentele impotriva felului in care isi scrie compunerea Raluca Crisan, le gasiti (inclusiv Vasile Racovitan) aici .

Racovitan, referindu-se la faptul ca unele publicatii au incasat alte sume decat altele, incheie insa apoteotic: „Nu ma intreb de ce e asa, pentru ca stiu. Si sunt convins ca la el ca mine mai stiu si altii. Unii o spun, altii prefera sa taca!”

Ceea ce vrea sa insemne ca el „stie” ca unii au „santajat”, si, pentru ca are coaie intr-o mana si in cealalta respect pentru meserie, cum ati citit aici, insinueaza cu toata taria unui clapon ca el, repet, „stie„. In fapt, nu stie nimic. In trei luni de zile de cand isi tine coaiele intr-o mana si respectul pentru meserie in cealalta, nu a fost capabil decat de insinuari, ghilimele si ironii scremute la adresa „santajului” de la GAZETA. Nu a produs nici o proba, si au trecut trei luni, dar a afirmat insinuant, „deontologic„, vinovatia. In tot acest timp, el „stie„. Daca stie, si are si coaie, de ce nu-si face publice probele?

Cainele care latra nu numai ca nu musca, dar nici macar nu-ti pazeste casa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: