h1

Cum minte Mircea Chertes, pentru a baga oameni nevinovati la puscarie

Martie 29, 2007

Vom demonstra modul absolut socant in care Mircea Chertes, lider al PNL Cluj si consilier al primului ministru Calin Popescu Tariceanu minte intr-un mod ordinar pentru a i se plange de mila si pentru a-i inchide, prin delatiunile sale, pe ziaristii din dosarul GAZETA.

Aici am aratat care este adevarata fata a lui Mircea Chertes. Un virtual infractor care ar fi trebuit sa fie cercetat de DNA pentru modul in care a reusit sa castige un contract pe bani publici de cateva milioane de euro, fara a avea un leu in cont, fara a avea angajati sau fara a prezenta garantii. Mircea Chertes – o definitie a notiunii de „baiat destept„.

Ziarele grupului GAZETA au scris despre aceste activitati ilicite ale lui Mircea Chertes. Chertes nu a reactionat, pentru ca nici nu avea argumente, contractul ilegal fiindu-i anulat, in urma materialelor de presa. Nu a dat in judecata GAZETA, cum era normal – in cazul in care s-ar fi scris minciuni la adresa sa. Dar nu a reactionat, pentru ca stia ca articolele se bazau pe fapte reale.

In momentul in care ziaristii au fost arestati, in loc sa reclame, ca un adevarat liberal, abuzurile evidente comise, Mircea Chertes s-a constituit in acuzator public al celor arestati, afirmand nici mai mult nici mai putin decat faptul ca o barfa despre fiul sau i-a cauzat un infarct. Nu, infarctul nu i-a fost cauzat de faptul ca a castigat ilegal un contract de milioane de euro din bani publici, in Cluj Napoca. Trebuia sa i se planga de mila in public si nu putea invoca in sustinerea acestei dorinte faptul ca era un politician corupt, lider al PNL.

Minciuna a iesit insa la lumina. Infarctul pe care l-a suferit Mircea Chertes a aparut din cu totul alte cauze. Iar Dumnezeu, care e sus si le vede pe toate, l-a pastrat sanatos, ceea ce-i uram si noi, sa fie perfect sanatos si constient, pentru a plati, conform legii, pentru intreaga sa activitate infractionala.

Iata aici, intr-un articol aparut in saptamanalul Clujeanul, povestea infarctului.

Dupa cum puteti citi, minciuna este limpede.

Iata ce spune articolul: „Consilierul premierului pe probleme de agricultură, clujeanul Mircea Chertes, a participat, vinerea trecută, la şedinţa Biroului Permanent al PNL Cluj. După şedinţă preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Marius Nicoară, şi-a invitat colegii la restaurantul Sinaia pentru a ciocni un pahar de şampanie cu ocazia împlinirii vârstei de 47 de ani.

Mircea Chertes a ajuns în local în jurul orei 19, însoţit de soţia sa Corina Chertes, inspector adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj. Peste aproximativ 15 minute, Mircea Chertes a suferit un atac de cord şi a fost transportat de urgenţă la Institutul Inimii „Nicolae Stăncioiu”.

Deci Chertes a facut infarct dupa o sedinta de partid, intr-un moment in care era la o petrecere. La un chef. La bairam.

Iata ce spune despre infarct colega de cabinet si de partid a lui Mircea Chertes, Elena Ceusan: „Avea un program foarte încărcat mai ales de când au apărut problemele cu gripa aviară. De dimineaţa până seara avea şedinţe la comandamentul de urgenţă de combatere a gripei aviare. Chiar înainte de a avea loc Biroul Permanent Judeţean (BPJ), a venit de la Geneva de la un seminar pe tema gripei aviare.” La toate aceste se adauga „micile vicii„, precum „fumatul„.

Deci, pe fondul gripei aviare gestionate teribil de prost de PNL (a se vedea demisiile de la varful ANSVSA, pierderea de imagine a lui Gheorghe Flutur, scandalul cu substantele anti-aviara), pe fondul drumului la Geneva urmat imediat de sedinta PNL si de sampania la Marius Nicoara, presedintele PNL Cluj, Chertes face infarct. Data articolului din Clujeanul este 21 noiembrie 2005. Peste un an de zile, in octombrie – noiembrie 2006, Chertes isi aduce aminte de motivele infarctului – anume faptul ca s-ar fi scris o barfa despre fiul sau, o barfa asa cum apar cu sutele in Academia Catavencu, de exemplu. Nu este suficient de ordinar ca mincinos Mircea Chertes, incat sa nu plateasca, dupa lege, pentru aceste manipulari.

Dar nu este totul. Minciuna Mircea Chertes trebuie demontata pana la capat.

Conform siteului Gazetei de Cluj, barfa despre fiul lui Mircea Chertes a aparut in 2 octombrie 2006. Ori Mircea Chertes afirma public, in presa afiliata DIICOT si BCCO Cluj (Evenimentul zilei, Gandul, Cotidianul) ca o barfa din 2 octombrie 2006 i-a provocat infarctul din noiembrie 2005!!!

Incredibil!!!!!!!!!!

Incredibil!!!!!!!

Dumneavoastra intelegeti ceva? De fapt, ce ar fi de inteles…

Aceasta este minciuna Mircea Chertes, lider al PNL Cluj, consilier al premierului Calin Popescu Tariceanu, apropiat al presedintelui PNL Cluj, Marius Nicoara, protejat de Departamentul National Anticoruptie, care nu s-a sinchisit sa se sesizeze asupra activitatii infractionale a lui Mircea Chertes, descrisa in publicatiile Gazeta. Acesta este Mircea Chertes, propus ca ministru sau, cel putin, presedinte al ANSVSA.

Cat de jos trebuie sa cobori, ca om, pentru ca sa arunci in inchisoare alti oameni, prin afirmatiile tale publice mincinoase???

Cat de jos te poti cobori, ca ziarist, sa-i spunem Calina Berceanu, ca sa propagi minciunile lui Mircea Chertes in Gandul? Trist este ca „profesionistii” presei clujene si-au dat arama pe fata inca o data, participand frenetic la minciunile care i-au inchis peste 5 luni, preventiv, pe 5 oameni.

Reclame

One comment

  1. Nu am decat 2 cuvinte … Nota 10!articol scris ”pe fata” …
    de ce nu procedeaza asa fiecare ziar clujean,oare?interese,interese politice!Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: